Huisregels

Goede afspraken maken goede vrienden

Hartelijk dank om hiermee rekening te houden

 

 

Afspraken

Wanneer u een reservering maakt bij Skins&Beauty Yoasense gaat u automatisch akkoord met de huisregels.

Afspraken kunnen telefonisch, via onze website  of in het salon gemaakt worden. U krijgt uw afspraak bevestigd via de mail of een afsprakenkaartje.

Graag tijdig op uw afspraak aanwezig zijn. Bent u toch later, laat het me dan weten. Indien u later bent, ben ik genoodzaakt om uw behandeling in te korten, dit uit respect voor de volgende client. Wanneer er niet meer voldoende tijd rest om de behandeling tot een kwalitatief goed einde te brengen,zal de afspraak naar een ander tijdstip verplaatst worden. Houdt u er rekening mee dat dit niet altijd op korte termijn in te plannen is.

De behandeling zal echter wel voor de helft in rekening gebracht worden.

 

 

Annuleren

U kunt tot 48 uur van te voren uw afspraak ENKEL TELEFONISCH annuleren of verzetten. Indien u een afspraak op maandag heeft en deze wilt annuleren, dient u dit uiterlijk voor zaterdag 09.00 uur door te geven.

Tijdens het geven van een behandeling wordt de telefoon niet opgenomen, u kunt dan een bericht inspreken op de voicemail. Wanneer u later annuleert, ben ik genoodzaakt het totale bedrag van de behandeling in rekening te brengen.

Bij een No Show wordt de geplande behandeling volledig gefactureerd, u ontvangt deze factuur per post of mail. Bij een herhaling zal u geen afspraak meer kunnen boeken bij Skins&Beauty Yoasense.

 

 

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar of 6 maanden. Op de dag van de behandeling dient u uiteraard de bon mee te brengen. Vergeet u deze echter dan zal het normale tarief in rekening gebracht worden. Verloren cadeaubonnen kunnen niet worden vergoed.

Bij een No Show met een cadeaubon wordt de bon geannuleerd. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld. De cadeaubon is persoonlijk en kan niet doorgegeven worden aan derden.

 

 

Producten retourneren

Retourneren of ruilen van bij Skins&Beauty Yoasense aangeschafte producten kan alleen binnen 8 dagen na aankoop met overlegging van de aankoopbon, mits het product ongeopend en/of ongebruikt zijn. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen.

 

 

Klachten of ontevreden?

Ik doe er alles aan om goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden maar het kan een keer voorkomen dat u niet tevreden bent. Ik stel het zeer op prijs dat u het mij laat weten indien u een klacht heeft zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Website by KMOSites