Make-up

Beauty is about a positive state of mind

UNG is een make-up merk voor mensen die bewust omgaan met hun uiterlijk en die op zoek zijn naar de beste producten voor de juiste persoonlijke stijl.

Make-up is een uiting van je eigen expressie. De creativiteit die iedereen in mindere of meerdere mate in zich heeft om zich te kleden en te verzorgen leidt tot je eigen identiteit en persoonlijkheid. Een persoonlijke stijl is daarbij belangrijker dan een modetrend.

 

Geef kleur aan je persoonlijkheid. Laat je natuurlijke schoonheid naar boven komen, of ik tover je om tot glamoureus beautyicoon. Alles is mogelijk.

Make-up: The beautiful bride
€ 75.00

Incl. proef

Make-up: Glammed up
€ 35.00

Wil je piekfijn in orde zijn. Voor een speech of een evenement? Ga je solliciteren? Of wil je wel eens stralend naar een date? Een ding is zeker, je zal er schitterend uitzien!

Make-up: Naturel Look
€ 30.00

Met een minimum aan producten en in beperkte tijd een mooie naturelle look voor iedere dag, ook om te werken.

Make-up: One-on-one workshop
€ 49.00

Heeft u niet veel ervaring met make-up? Wilt u weten hoe u 's ochtends snel en efficiënt een natuurlijke mooie look verkrijgt? Of hoe u nu eindelijk Smokey Eyes aanbrengt? In een individuele sessie maken we een volledige analyse van je make-up gewoontes, producten en geef ik tips en tricks voor een perfecte make-up.

Make-up: Boutique party
€ 49.00

Make-up Fun! In deze workshop leer je stap voor stap alle technieken voor een perfecte make-up. We helpen je bovendien ook met de organisatie van je make-up tasje. Hoe draag je zorg voor je lievelingsproducten en welke stukken ontbreken nog? En dan is het aan jou om te stralen!

Website by KMOSites